Over de WK Shorttrack 2024

De Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack komt weer naar Nederland! In 2017 was de WK Shorttrack in Nederland al een spectaculair succes en ondanks covid-19 werd in 2021 ook een WK verreden, waar het zonder publiek, in Dordrecht. In 2024 mogen de Nederlandse shorttrackers opnieuw in eigen land gaan strijden om de wereldtitel. Ditmaal wel met de steun van het thuispubliek op de tribune! Van 15 t/m 17 maart 2024 zal de wereldtop van het shorttrack zich melden in Rotterdam Ahoy om te strijden voor het hoogste podium.

De WK Shorttrack is, op de Olympische Spelen na, het grootste shorttrackevenement ter wereld. Niet alleen rijders als Sjinkie Knegt, Jens van ‘t Wout, Suzanne Schulting, Xandra Velzeboer en de rest van TeamNL kijken uit naar dit evenement. Ook voor alle internationale rijders is het WK een jaarlijks hoogtepunt.

De Rotterdam Ahoy is het decor voor de ISU WK Shorttrack 2024. Met duizenden fans op de tribunes, wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor zowel de shorttrackers, als ook voor het publiek. Naast de titelstrijd op de verschillende afstanden, is er meer dan alleen sport kijken. Met entertainment en een veelvoud aan fan activiteiten, wordt de WK Shorttrack een onvergetelijk evenement.

Shorttrack is een sport met spanning, spektakel, snelheid en onvoorspelbaarheid dus absoluut de moeite waard om live naar te kijken. Vrijdag zullen de kwalificaties plaatsvinden. Deze zullen online te streamen zijn met live commentaar via NOS.nl. In het weekend worden de finales live uitgezonden via de NOS op NPO1. (Zaterdag tussen 13:30-18:00u en Zondag tussen 13:10-18:00).

Echter wil je de sfeer en beleving in de Rotterdam Ahoy Arena niet missen, dus bestel snel je tickets via de button!

Bestel nu de laatste tickets!